Könyvek

Legújabb

Levi és Szonja találkozik a krampusszal

Valós történet

Te láttál már krampuszt? A 8 éves Levi szerint talán nem is létezik. Míg egy szép napon össze nem találkozik vele a húgával, Szonjával együtt, rosszalkodás közben. Vajon sikerül kikeveredniük a bajból a testvéreknek? Izguld végig velük legújabb meséjükben!

Levi legyőzi az álomszörnyet

Szoktál félni éjszaka? Vagy rosszat álmodni?
A 7 éves Levi bizony gyakran. Ezért este inkább elbújik, hogy ne kelljen aludnia. Végül anya elárul neki egy titkot, amivel Levinek sikerül legyőznie az álomszörnyet. Olvasd el a mesét, és tanuld meg te is, hogyan tudod elkergetni
az ijesztő álmokat!

Levi, Szonja és a katica barátsága

Gondolkodtál már azon, milyen lehet hangya méretűre összemenni? A 7 éves Levivel és húgával, Szonjával váratlanul pontosan ez történik. Ám a kertben veszély les rájuk. Olvasd el, hogyan menekülnek meg végül a katica segítségével, miközben szüleik nem sejtenek semmit!

Levi és Szonja elűzi a jégesőt

A 7 éves Levit, és húgát Szonját a beszélő játék robot veszélyes küldetésre hívja. El kell űzniük a jégesőt, ghogy megmentsék a mandula- és a meggyfa viráait. A két testvér harci repülőn száll fel, hogy megsemmisítse a viharfelhőket. Olvasd el a könyvet, és tarts velük az újabb izgalmas kalandban!

Levi kilesi a Fogtündért

Te találkoztál már a Fogtündérrel? A 7 éves Levi még soha. Persze, hogy nem, hisz a Fogtündér nem szereti, ha meglátják! Levente mégis elhatározza, hogy kilesi, amint kiesik
a következő foga. Vajon sikerül-e neki? Gyere, tarts vele a szédületes tündérleső kalandban
!

A könyvek a következő üzletekben kaphatóak:

  • Mormota Könyvkiadó webáruház
    https://mormotakiado.hu/webaruhaz
  • Líra-Móra könyvesboltok
  • Tótágas/Könyvtündér könyvesboltok és webáruház
  • Libri könyvesboltok és webáruház
  • Bookline könyvesboltok és webáruház

Egy újabb könyv készülőben

a versengés örök

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp